martes, 29 de diciembre de 2015

Decembre!!

Hola!!!
El dissabte 5 de desembre, la Chaimae vam quedar un altre cop! Aquesta vegada vam dedicar la nostra tarda de dissabte a conèixer-nos més i dissfrutar d'un espectacle musical les dues juntes.

Quan em va arribar el correu amb les activitats que es farien a la Bisbal i vaig veure que es faria un concert de Nadal de Yes The Music! sabiem que teniem que anar a veure'l, perquè a la festa d'inici la Chaimae em va comentar que li agradava molt la música nadalenca.

Vam quedar per la tarda i vam anar al Parc 8 de Març on vam estar parlant una estona i vam fer un joc.

Després vam anar al passeig on vam jugar una estona al "Un, dos, tres pica paret" juntament amb la Marina i la Manal. Quan era l'hora vam anar a comprar les entrades pel concert de Nadal Yes The Music! Mentre esperavem per la hora d'entrada vam fer-nos fotos, vam jugar i vam estar parlant les quatre.

Chaimae, jo, Marina i Manal en el photocall de Yes the Music! 


El concert va ser espectacular, ens va agradar molt. A continuació deixaré l'enllaç del concert, vídeo gravat per Costa Brava Tv.

 http://tvcostabrava.xiptv.cat/costa-brava-directe/capitol/la-coral-de-la-bisbal


La setmana del 7 malhauradament no vam poder quedar, però a la setmana del 14 vam poder veure'ns dos dies! El dijous 17 la Chaimae em va convidar anar-la a veure al concert nadalenc que feien amb la seva escola, Joan de Margarit, que per cert em va agradar molt! La segona vegada que vam quedar aquella setmana va ser el dissabte 19. El dissabte vam anar a fer cagar el tió a la Plaça del Castell. Vam portar arrós i tomàquet al tió perqué cagués i a canvi la Chaimae va rebre una bolsa de regalets. Com després del tió teniem una estoneta abans de que la Chaimae marxés a casa, vam pujar a casa meva a prendre un suc i un donut.

Chaimae amb el tió

La setmana passada també ens vam veure dues vegades, aprofitant els dies que la Chaimae estava aquí abans de marxar a veure la seva família. Ens vam veure el dimecres per fer un pastis! A més a més, el pastís era un pastís rus, s'anomena Napoleon (és un pastis milhojas) vam estar una llarga estona fent el pastis però ens ho vam passar molt bé. A més a més, el resultat final era deliciós. Cal dir que la Chaimae va portar també un pastís fet per ella i estava molt molt bó.




el pastís napoleon

el pastis que va portar la Chaimae
































La última vegada que ens vam veure aquest mes va ser per anar al circ de nadal de girona. Vam anar amb la Manal i la Marina a la inuguració del Circ de Nadal i ens va agradar molt a totes, algunes parts del espectacle més algunes menys. (Cal dir però, si la Marina i jo haguéssim sàpigut abans que en el circ hi havien actes amb animals no haguéssim.)





I fins aquí les nostres aventures del mes de desembre,

Bones festes i fins aviat!! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario